Jelastic-palvelumme päivittyi versioon 1.9.1

Uusia ominaisuuksia Jelastic-palvelussa:

Jelastic-palvelumme päivittyi 21.5.2013 versioon 1.9.1. Uudessa versiossa julkaistiin monia asiakkaiden toivomia omaisuuksia:

• CRON ajot
  • Mahdollisuus määrittää yksilöllisiä asetuksia klusterin sovelluspalvelimelle
  • Automaattiset ilmoitukset sähköpostilla resurssien loppumisesta (RAM, Disk, CPU)
  • NetBeans IDE Plugin
  • PostgreSQL 9.2.4 tuki
  • PostGIS laajennus
  • Päivityksiä ohjelmistoversioihin

Uudet omaisuudet ovat automaattisesti käytössä päivytyksen jälkeen perustetuissa ympäristöissä.

Lue lisää 1.9.1 päivityksestä Jelasticin sivuilta

NetBeans IDE Plugin

NetBeans IDE Plugin tarjoaa erinomaisen työkalun JAVA- sekä PHP-kehittäjille. NetBeans IDE Plugin mahdollistaa nopean ja helpon tavan kehittää Java työpöytäohjelmistoja sekä Java/PHP mobiili- ja web-sovelluksia.

Jelastic-palvelu sisältää jo laajennukset: Eclipse sekä JetBrains IntelliJ IDEA.

Lue lisää Jelaticin blogista aiheesta

Tilastoja Jelastic-palvelussa käytettävistä ohjelmistoversioista

Jelastic seuraa kuukausittain palvelussa käyttävien ohjelmistoversioiden käyttöä. Huhtikuussa mm. oli havaittavissa mielenkiintoinen muutos PHP-puolella, jolloin Ngix sekä Apache ovat jo melkein yhtä suosittuja http-palvelimina. Aikaisemmin suhde oli Apache 66% Ngix 34%.

Tutustu Jelasticin huhtikuun tilastoihin

Hyödyllisiä linkkejä:

Planeetan Internetin Jelastic-sivut

Jelastic dokumentit sekä ohjeet

Jelastic yhteisö