Kutsu medialle: Suomen historian suurin PHP-ammattilaistapahtuma

Suomen historian suurin PHP-ammattilaistapahtuma

Mitä: PHP User Group Finland -tapahtuma

Aika: pe 15.3. klo 17.20
Paikka: Planeetta Internet Oy,
Business Center Pasilan Visio
Televisiokatu 3
00240 Helsinki (Ilmala)

Arvoisa toimittaja!

Tervetuloa Suomen kaikkien aikojen suurimpaan PHP-ammattilaistapahtumaan Helsingin Ilmalaan!

Tapahtumassa näet, kuinka palvelintekniikkaa sekä ohjelmistoja skaalataan reaaliaikaisesti isolle käyttäjämäärälle sekä kuulet ohjelmistokehityksen trendeistä vuodelle 2013. Lisäksi saat vastauksia siihen, kuinka PHP:lle pohjaavat yritykset aikovat hakea kasvua seuraavan vuoden aikana.

PHP User Group Finland kokoaa yhteen 150 alan suurinta työllistäjää sekä sovelluskehittäjää. PHP on yksi Suomen suurimmista www-sovellusohjelmointikielistä. Tällä hetkellä PHP työllistää arviolta 5000 asiantuntijaa Suomessa, ja määrä on huikeassa kasvussa.

Asiantuntijat kotimaisista kärkiyrityksistä, kuten Planeetta Internetistä, Verkkokauppa.comista, DealDashistä ja Sopranosta, kertovat tapahtumassa uunituoreista tavoista, joilla hyödyntää PHP:tä liiketoiminnassa.

Paikalla myös Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäimpiin liikemiehiin lukeutuva, MySQLin kehittäjä  Michael ”Monty” Widenius, joka valottaa  MariaDB-tietokantansa kuumimpia uutuuksia.

Toimittajilla on mahdollisuus sopia haastatteluja etukäteen asiantuntijoiden kanssa (Lauri Kastin välityksellä, yhteystiedot alla) ja tilaisuudessa on varattu aikaa kysymyksien esittämiselle.

Tapahtuman järjestää Planeetta Internet yhteistyössä Sopranon ja Verkkokauppa.comin kanssa.

Lisätietoa tapahtumasta ja mediailmoittautumiset:

Lauri Kasti, CEO
Planeetta Internet Oy
lauri.kasti@planeetta.net