PHP User Group 1.11.2013

Syksyn PHP User Group
perjantaina 1.11.2013 klo 16.30 alkaen
Pasilassa Haaga Heliassa, Ratapihantie 13, 00520 HELSINKI

PHP User Group Finland 1.11.2013Teemana: PHP Tulevaisuus

Tule kuuntelemaan mitkä ovat näkemykset PHP:n tulevaisuudesta ja osallistumaan paneelikeskusteluun.

Tapahtuman puhujat:

Mukana ensimmäistä kertaa paneelikeskustelu teeman ympäriltä. Panelisteina ovat Mikko ”Pekkis” Forsström, Kimmo Tapala, Ilari Mäkelä, Matti Suominen, Jukka Hassinen, Carl Vuorinen ja vetäjänä Jesse Peurala. Paikanpäällä voi osallistua paneelikeskusteluun perinteisesti sekä mobiililaitteilla.

Tilaisuus on osallistujille maksuton. PHP User Groupin tarjoavat sponsorit.

Tapahtuman sponsorit:

PHP User Group Finland

Yhteisön tapahtumat ovat olleet suosittuja ja pidettyjä niin kehittäjien kuin yrityksien keskuudessa. Viime kertainen PHP User Group oli maaliskuussa Planeetta Internetin tiloissa Ilmalassa, joka keräsi paikalle reilusti yli 130 PHP-sovelluskehityksestä kiinnostunutta.

Yhteisön tavoitteena on parantaa mukana olevien PHP-toimijoiden kehittymistä ja liiketoimintamahdollisuuksia. Mukana olo kannattaa, koska osallistujat oppivat parhaista alan käytännöistä sekä yritykset rakentavat omaa brändiä potentiaalisten työntekijöiden ja asiakkaidensa keskuudessa.

Uusia PHP-osaajia sekä PHP:n käyttäjäyrityksiä houkutteellaan jatkuvasti yhteisöön mukaan. Yhteisö ei pyri luomaan kilpailua alan sisällä vaan tarkoitus on parantaa koko PHP-ekosysteemiä sekä lisätä valtakunnallisesti PHP:n käytön leviämistä. Näin toimimalla luodaan enemmän mahdollisuuksia kaikille PHP-toimijoille.

Facebook-ryhmä
LinkedIn-ryhmä