Planeetta Internet järjestää PHP User Groupin tapahtuman 15.3.2013

Planeetta Internet isännöi Suomen PHP User Groupin tulevaa kokoontumista. Tapahtuma järjestetään perjantaina 15.3.2013 klo 17.00 alkaen Ilmalassa.

Tapahtumat ovat olleet suosittuja ja pidettyjä niin kehittäjien kuin yrityksien keskuudessa. Iltatapahtuman ilmapiiri on rento ja luvassa on kaikkienaikojen isoin ja kaunein User Group -kokoontuminen. Tule oppimaan uutta ja verkostoitumaan muiden sovelluskehittäjien kanssa.

PHP User Group FinlandTapahtuman teemana on backend sekä skaalautuvuus.

Tapahtuman puhujat:

Katso tästä tarkempi ohjelma:

Tilaisuus on osallistujille maksuton. PHP User Groupin tarjoavat sponsorit.

Sovelluskehittäjäilmoittaudu tästä mukaan!

Vahvistamme ilmoittautumiset sähköpostilla ja lähetämme ilmoittautuneille tarkemmat tiedot tapahtumasta.

Tapahtuman sponsorit:

Pääsponsorina ja järjestäjänä toimii Planeetta Internet. Sponsorina myös Verkkokauppa.com sekä Soprano Brain Alliance Oy

Kun yrityksesi haluaa tapahtuman sponsoriksi, ota yhteyttä Jukka Hassiseen (jukka.hassinen(at)cmu24.com). Toimimalla nopeasti ehdit mukaan jo tähän huikeaan tapahtumaan!

PHP User Group Finland

Yhteisön tavoitteena on parantaa mukana olevien PHP-toimijoiden kehittymistä ja liiketoimintamahdollisuuksia. Mukana olo kannattaa, koska osallistujat oppivat parhaista alan käytännöistä sekä yritykset rakentavat omaa brändiä potentiaalisten työntekijöiden ja asiakkaidensa keskuudessa.

Uusia PHP-osaajia sekä PHP:n käyttäjäyrityksiä houkutteellaan jatkuvasti yhteisöön mukaan. Yhteisö ei pyri luomaan kilpailua alan sisällä vaan tarkoitus on parantaa koko PHP-ekosysteemiä sekä lisätä valtakunnallisesti PHP:n käytön leviämistä. Näin toimimalla luodaan enemmän mahdollisuuksia kaikille PHP-toimijoille.

Facebook-ryhmä
LinkedIn-ryhmä