Suunnittelematon katkos verkkoyhteyksissä ke 14.3.2012 kello 03.10-04.05

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä 14.3.2012 kello 03.10-04.05 välisenä aikana palvelinkeskuksemme verkkoyhteyksissä oli suunnittelematon katkos.

Katkos liittyi runkoverkko-operaattorimme Elisan huoltokatkoon. Valitettavasti emme saaneet riittävän ajoissa tietoon sitä, että huoltokatko runkoverkossa vaikuttaa myös palvelinkeskuksen yhteyksiin. Tämän vuoksi katkoksesta ei voitu tiedottaa etukäteen.

Pahoittelumme aiheutuneesta haitasta.

Edellinen   Seuraava
Ylimääräinen huoltokatko Windows Server palvelimilla la...     Ylimääräinen huoltokatko Windows Server palvelimilla ma...