Planeetta Uutiskirje
Hinta alkaen 80 euroa/vuosi ALV 0 % Tilaa tästä!

Helppoa sähköpostimarkkinointia

Planeetta Uutiskirjeellä toteutat helposti ja tehokkaasti yrityksesi sähköpostimarkkinoinnin. Luo näyttäviä ja luotettavasti toimivia viestejä ja tavoita yleisösi kustannustehokkaasti.

Tehosta yrityksesi markkinointia

Toteuta sähköiset markkinointikampanjat, tiedota sidosryhmille tai hoida sisäinen viestintä näyttävillä ja varmatoimisilla uutiskirjeillä. Voit lähettää säännöllisiä ajastettuja uutiskirjeitä tai viestittää kohderyhmälle tarpeen mukaan.

Seuraa kuinka tavoitat kohderyhmäsi

Voit seurata kuinka viestisi tavoitti kohderyhmän. Planeetta Uutiskirje sisältää perustason seurannan. Kattavampi B2B-seurantatyökalu on saatavilla lisäpalveluna. Lue lisää lähetysten seurannasta.

Helppo ja selkeä käyttää

Planeetta Uutiskirje on helpokäyttöinen ja suomenkielinen. Palvelu ei vaadi ohjelmien asentamista. Käytettävissä mistä tahansa internettiin yhteydessä olevalta koneelta jossa internet-selain (esim. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari).

Planeetta Uutiskirjeellä voit lähettää 50 000 viestiä vuodessa. Jos tarvitset lisää kapasiteettia, tai sinulla on kysymyksiä palvelusta, ota yhteyttä myyntiimme.

Tilaa Planeetta Uutiskirje
Ota yhteyttä myynti@planeetta.net 010 525 1452
Haemme Helpdesk / Servicedesk -työntekijää asiakaspalveluun. Katso avoimet työpaikat