Planeetta Uutiskirje
Hinta alkaen 80 euroa/vuosi ALV 0 % Tilaa tästä!

Sähköpostien tilaaminen osaksi sivujasi

Kuinka usein törmäät verkkosivuun, jolta et voi tilata uutiskirjettä?

Valtaosa suomalaisista verkkosivuista ei hyödynnä sähköpostimarkkinoinnin potentiaalia laisinkaan. Planeetta Uutiskirje -palvelulla viestien tilaus ja vastaanottajien omien tietojen hallinta voidaan liittää osaksi olemassa olevia verkkosivuja. Näin verkkosivustosi kartuttaa potentiaalista kontaktirekisteriä 365 päivää vuodessa, 24 tuntia vuorokaudessa.

Lomakkeen liittäminen olemassa oleville sivuille

Lomakkeen ulkoasu on täysin räätälöitävissä, se voi olla tyylikäs banneri tai osa verkkosivuja. Riippumatta käytetystä julkaisujärjestelmästä tai siitä onko sivusto toteutettu flashilla tai staattisena HTML -sivustona, liittymislomake voidaan liittää helposti osaksi sivustoa.

Liittymissivu Planeetta Uutiskirje -palvelulla

Omien tietojen hallinta tapahtuu aina siihen erikseen räätälöidyllä sivulla. Tämä sivu on hallittavissa Planeetta Uutiskirje -palvelun kautta. Siihen voidaan valita mitä tietoja käyttäjältä kysytään tai mille listoille hän haluaa liittyä. Saman sivun kautta onnistuu myös viestien peruminen. Linkki tälle sivulle liitetään automaattisesti osaksi kaikkia palvelulla lähetettyjä sähköposteja.

Ota yhteyttä myynti@planeetta.net 010 525 1452
Haemme Helpdesk / Servicedesk -työntekijää asiakaspalveluun. Katso avoimet työpaikat