Verkkotunnukset
Hinta alkaen 10 euroa/vuosi ALV 0 % Tilaa tästä!

Verkkotunnuksella erotut

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen osoitteesi internetissä. Verkkotunnus voi olla esimerkiksi yrityksesi.fi tai yrityksesi.com. Tarkista verkkotunnushaulla onko haluamasi verkkotunnus vapaa tai tilaa verkkotunnus suoraan tilauslomakkeella.

Fi -domain ja kansainväliset verkkotunnukset

Verkkotunnuksen pääte kertoo tyypillisesti missä maassa domainin omistaja sijaitsee. Poikkeuksena tästä ovat kansainväliset domainpäätteet kuten com, net, info tai eu. Lisätietoa fi -domainista.

Planeetta Nimipalvelu

Kotisivuillesi voi osoittaa useampi verkkotunnus samanaikaisesti. Voit esim. hankkia yrityksesi tuotteelle oman verkkotunnuksen tai ottaa käyttöön fi -tunnuksen rinnalle com -tunnuksen. Lisäverkkotunnuksille tarvitset Planeetta Nimipalvelu -palvelun ohjaamaan liikenteen haluamaasi internet-osoitteeseen. Nimipalvelun voit tilata verkkotunnusten tilauslomakkeella, käyttötarkoitus-kohdasta.

Ystävällinen asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää verkkotunnuksista tai niihin liitettävistä palveluista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostilla tai online chatillä (arkisin klo 9-17). Verkkotunnusten rekisteröinnissä noudatamme toimialan vakiintuneita käytäntöjä ja hyviä tapoja. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin täydet hallintaoikeudet.

Ota yhteyttä myynti@planeetta.net 010 525 1452