Verkkotunnukset
Hinta alkaen 10 euroa/vuosi ALV 0 % Tilaa tästä!

Verkkotunnuksella erotut

Verkkotunnus eli domain on yksilöllinen osoitteesi internetissä. Tarkista domainhaulla onko haluamasi verkkotunnus vapaa ja tee tilaus.

Verkkotunnuksen rekisteröinti ja voimassaolo edellyttää, että verkkotunnuksella on palvelu, joka sisältää nimipalvelimet (DNS). Voit valita sopivan palvelun verkkotunnuksen tilauslomakkeella.

Kotimainen .fi-domain ja kansainväliset verkkotunnukset

Verkkotunnuksen pääte kertoo tyypillisesti missä maassa sen omistaja sijaitsee. Poikkeuksena tästä ovat kansainväliset domainpäätteet kuten .com, .net, .info tai .eu. Lisätietoa .fi-verkkotunnuksesta.

Ohjaa useampi domain samaan palveluun

Kotisivuillesi voi osoittaa useampi verkkotunnus samanaikaisesti. Voit esim. hankkia yrityksesi tuotteelle oman verkkotunnuksen tai ottaa käyttöön .fi-tunnuksen rinnalle .com-tunnuksen. Lisäverkkotunnuksille tarvitset Planeetta Nimipalvelu -palvelun ohjaamaan kävijät haluamaasi osoitteeseen. Nimipalvelun voit tilata verkkotunnusten tilauslomakkeella.

Suomalaista palveluaVerkkotunnuksia jo vuodesta 2002

Planeetta Internet noudattaa verkkotunnusten rekisteröinnissä toimialan vakiintuneita käytäntöjä ja hyviä tapoja. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin täydet hallintaoikeudet.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkotunnuksista tai niihin liitettävistä palveluista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ota yhteyttä myynti@planeetta.net 010 525 1452