Vikailmoitukset

Mikäli havaitsette ongelmia palvelunne toiminnassa, varmistakaa ensin että oma tietokoneenne ja internet-yhteytenne toimii oikein. Jos tämä ei auta, jättäkää vikailmoitus.

Vikailmoituksen voi tehdä joko sähköpostilla vikailmoitus@planeetta.fi osoitteeseen, allaolevalla vikailmoituslomakkeella, chat-toiminnolla tai puhelimitse numeroon 010 5251 440 puhelinpalvelumme aukioloaikoina.

Kirjoittakaa vikailmoitusviestiin aina mahdollisimman kuvaava otsikko. Viestissä tulisi mainita missä palvelussa ongelma on, miten ongelma tarkalleen ilmenee sekä omat yhteystietonne.

Vikailmoituslomake

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme

Huoltokatkot

Säännölliset huoltokatkot pidetään kuusi kertaa vuodessa, aina parillisten kuukausien ensimmäisenä perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 00.00-07.00 välisenä aikana.

Huoltokatkon aikana palvelunne ovat tyypillisesti pois käytöstä muutamia kymmeniä minuutteja. Mikäli käytössänne on palvelin, se käynnistätään mahdollisesti uudelleen. Huoltokatkot eivät yleensä
edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä.

Puhelinpalvelumme on tavoitettavissa arkisin kello 9–17 välillä. Puheluiden hinnat 1.1.2013 alkaen (sis. ALV 24 %): Kiinteän puhelinverkon liittymästä 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.