DOCKER PILVIPALVELUNA

Tehty kehittäjille. Palvelimet Suomessa.

OTA KÄYTTÖÖN TÄSTÄ
Docker
Docker-sovellukset Jelastic-pilvialustalle helposti ja nopeasti.
Jelastic

KESKITY KOODAAMISEEN,
UNOHDA PALVELINTEN YLLÄPITO.

Jelastic on valmis Platform as a Service (PaaS)- ja Container as a Service (CaaS) -pilvialusta Docker-sovelluksille. Tiputa sovellukset ketterästi ajoon palvelinten konfiguroinnin sijasta.

Docker ekosysteemi

DevOps prosessit lentoon valmiilla Docker alustalla

Nopea käyttöönotto

Jelastic on valmis Docker-pilvialusta. Laita Docker-kontit helposti ajoon ilman hosting-alustan pystyttämisen ja ylläpidon huolia. Jelastic on suosittu PaaS-alusta, jota käyttävät kymmenet palveluntarjoajat ja tuhannet asiakkaat maailmanlaajuisesti. Suomessa Jelastic-alustan tuottaa Planeetta Internet.

Skaalautuvuus

Jelastic-alustalla saat websovelluksesi ja -sivustosi skaalautumaan automaattisesti sekä vertikaalisesti että horisontaalisesti. Laskutus tapahtuu halutessasi täysin dynaamisesti, eli maksat joustavasti vain todellisten käytettyjen resurssien mukaan. Näin varaudut yllättäviin kävijäpiikkeihin pitäen samalla kustannukset kurissa.

Hallittavuus

Saat käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut alkuun pääsemiseen suoraan Jelastic-palvelusta. Käytössäsi on helppokäyttöinen web-hallintapaneeli, SSH-yhteydet, komentorivityökalut (CLI) ja REST API. Docker-levykuvien laittaminen ajoon joko omasta repositorystä tai Docker Hubista onnistuu helposti.

Orkestrointi

Laajat verkkopalvelut halutaan tyypillisesti hajauttaa eri palvelimille. Jelastic tarjoaa tehokkaat työkalut Docker-konttien orkestrointiin. Orkestroinnilla tarkoitetaan konttien automaattista sijoittelua eri isäntälaitteelle sekä näiden välisen viestinnän hallintaa. Jelastic hoitaa tämän puolestasi automaattisesti.

Docker + Jelastic

Tietoturvallinen ja tuotantovalmis alusta Docker-hostingiin

Palvelimet Suomessa

Planeetta Internet tuottaa Jelastic Docker -alustan Helsingin Ilmalan konesalistaan, jossa kaikki data ja palvelimet sijaitsevat fyysisesti. Vältä ulkomaisten pilvialustojen tietosuojaan ja lainsäädäntöön liittyvät ongelmat ja aja sovellukset tuotannossa turvallisesti.

Tallennus ja volumet

Docker-volumet mahdollistavat datan pysyvän säilyttämisen konttien elinkaaresta riippumatta. Tämä mahdollistaa nopean redeploymentin ja ketterät continuous integration DevOps-skenaariot. Volumeja on helppo hallita Jelasticin hallintapaneelissa.

Tietoturva ja käytettävyys

Jelastic käyttää hypervisorina Virtuozzoa, joka on alkuperäinen Linux Containers -projekti ja innovaattori. Docker-kontit ajetaan tietoturvallisempien ja vakaampien Virtuozzo-konttien sisällä. Planeetta Internet on käyttänyt Virtuozzo-kontteja jo vuodesta 2003.

Varmuuskopiot

Kaikki asiakkaiden Docker-kontit varmuuskopioidaan automaattisesti kerran vuorokaudessa ja näitä varmistuksia säilytetään viikon ajan taaksepäin erillisessä fyysisessä konesalissa ja järjestelmässä. Varmuuskopiointi sisältyy Jelastic-tallennuksen hintaan.

Tilastot ja raportit

Jelastic tarjoaa kattavat reaaliaikaiset tilastot ja raportoinnin konttien käyttöasteesta. Tilastoista ilmenee esimerkiksi muistin ja suorittimien käyttö, levytilan käyttö ja suorituskyky (IOPS) sekä verkkoliikenteen määrä.

SSL-sertifikaatit ja domainit

Jelasticissa Docker-ympäristöihin on helppo ottaa käyttöön julkisia kiinteitä IPv4-osoitteita, liittää niihin domaineja ja asentaa SSL-sertifikaatteja. Domainit, nimipalvelut ja SSL-sertifikaatit voi hankkia joko itse tai suoraan Planeetta Internetiltä.