Jelastic Ota käyttöön Kokeile Kirjaudu

Julkaisujärjestelmät ketterästi pilveen

Drupal, Wordpress, LiferayJelastic-palvelussa ympäristöt perustuvat automaattisesti. Aloita suoraan julkaisujärjestelmän asennuksesta. Jelastic tukee JAVA- ja PHP-pohjaisia alustoja kuten Liferay, Drupal ja Wordpress.

Julkaisujärjestelmän asennus nopeasti

Nginx, MySqlMäärittele web-käyttöliittymästä tarvittavat sovellus- ja tietokantapalvelut, jotka Jelastic asentaa puolestasi. Asenna julkaisujärjestelmä suoraan zip-paketista tai versionhallinnasta (GIT/SVN).

Tehoa verkkopalveluun kävijämäärän mukaan

Jelastic skaalaa suoritintehoa ja muistia kuormituksen mukaan automaattisesti. Määritä ympäristölle ylä- ja alarajat skaalautuvuudelle ja Jelastic hoitaa loput. Maksat vain niistä resursseista, joita oikeasti käytät.

Keskity ydinliiketoimintaasi

Ulkoistamalla hosting tarpeet pystyt keskittymään sivujen kehittämiseen ja päivittämiseen ilman syvällisempää perehtymistä palvelintekniikkaan. Tarvittaessa voit hyödyttää asiantuntemustamme ympäristön optimoinnissa.

Suomalainen hosting ja huolenpitopalvelut

Suomalaista palveluaPalvelu ylläpidetään kotimaisessa, viestintäviraston tärkeysluokan 1 vaatimukset täyttävässä palvelinkeskuksessa.
Huolenpitopalveluilla voidaan valvoa palvelunosia ja ennakoida virhetilanteita. Lue lisää huolenpitopalveluista

Käyttöön hetkessä - ei aloituskustannuksia

Jelastic alkaen 0,01 €/tuntiAloita Jelasticin käyttö rekisteröitymällä palveluun. Käyttäjätili sisältää kahden viikon ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröinti ei sido tilaukseen. Lue lisää käyttöönotosta

 

asiakascase: Karhu Helsinki

Ota Jelastic käyttöön

Ota yhteyttä myynti@planeetta.fi 010 525 1452
Jelastic-platinum-patner Odin-gold-partner