Jelastic Ota käyttöön Kokeile Kirjaudu

Java-sovellukset suoraan pilveen

Jelastic on helppokäyttöinen PaaS-alusta JAVA-sovelluksille. Palvelu tarjoaa kattavat työkalut koko sovelluksen elinkaaren hallintaan. Projektisi koosta riippumatta ympäristön asentaminen käy hetkessä.

Käyttövalmis ympäristö hetkessä

Java-sovelluksetJelastic huolehtii ohjelmistojen asennuksista ja asetuksista. Web-, sovellus- ja tietokantapalvelut asentuvat automaattisesti. Koodia ei tarvitse erikseen muokata Jelasticiin soveltuvaksi, riittää kun lataat ohjelmistosi ympäristöön.

Valittavana ovat Java versiot 6, 7 tai 8. Sovelluspalvelimista valittavina ovat Tomcat, TomEE+, GlasshFish, Jetty ja JBoss. Tietokannoista voit valita SQL tai NoSQL -tietokannat.

Automaattinen skaalaus

SkaalautuvuusJelastic skaalaa suoritintehoa ja muistia kuormituksen mukaan automaattisesti. Määritä ympäristölle ylä- ja alarajat skaalautuvuudelle ja Jelastic hoitaa loput. Maksat vain niistä resursseista, joita sovelluksesi oikeasti käyttää.

Helppo ympäristön hallita

ElinkaariHallitset ympäristöjäsi helppokäyttöisellä web-käyttöliittymällä. Tekemäsi muutokset tulevat voimaan reaaliaikaisesti ja voit helposti kloonata kehitysympäristöstä testaus- tai tuotantoympäristön.

Jelasticissa sisältää työkalut sovellusten analysointiin ja valvontaan. Saat reaaliaikaista tietoa sovelluksen kuormituksesta, muistista ja liikenteestä. Jelasticissa myös sovelluksen versionhallinta ja käyttöönoton historiatiedot.

Integroitu sovelluskehitykseen

Tuo projektisi suoraan versionhallinnoista (SVN/GIT) MAVEN:n avulla Jelasticiin. Käytössäsi on suosittu Eclipse, jonka käyttöliittymästä voit suoraan julkaista projektisi Jelasticiin.

Palkittu JAVA-alusta

Duke´s choice award winnerJelastic on saanut loistavan vastaanoton Java-kehittäjien parissa. Palvelu voitti arvostetun Duke's Choice Technology Leader palkinnon JavaOne -messuilla vuonna 2012.

Suomalainen hosting ja huolenpitopalvelut

Suomalaista palveluaPalvelu ylläpidetään kotimaisessa, viestintäviraston tärkeysluokan 1 vaatimukset täyttävässä palvelinkeskuksessa.
Huolenpitopalveluilla voidaan valvoa palvelunosia ja ennakoida virhetilanteita. Lue lisää huolenpitopalveluista

Käyttöön hetkessä - ei aloituskustannuksia

Jelastic alkaen 0,01 €/tuntiAloita Jelasticin käyttö rekisteröitymällä palveluun. Käyttäjätili sisältää kahden viikon ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröinti ei sido tilaukseen. Lue lisää käyttöönotosta

 

asiakascase: Karhu Helsinki

Kokeile veloituksetta

Ota yhteyttä myynti@planeetta.fi 010 525 1452
Jelastic-platinum-patner Odin-gold-partner