Jelastic Ota käyttöön Kokeile Kirjaudu

Ketterä ympäristö PHP-kehitykseen

PHP-sovelluksetJelastic on helppokäyttöinen PaaS-alusta PHP-sovelluksille. Projektisi koosta riippumatta ympäristön asentaminen käy hetkessä. Ympäristöjen hallinta on helppoa kätevän web-käyttöliittymän avulla.

Käyttövalmis ympäristö hetkessä

Kuormituksen tasausMäärittele tarvittavat sovellus- sekä tietokantapalvelimet web-käyttöliittymästä ja Jelastic tekee asennuksen puolestasi hetkessä.

PHP-sovelluksille valittavana ovat Apache- tai nginx web-palvelimet. Käytössäsi tarvittaessa myös kuormantasaus. Vaihda vapaasti PHP:n asetuksia ja -versiota. Käytä memcached välimuistia sekä MySQL, MariaDB, PostgreSQL, MongoDB tai CouchDB -tietokantoja.

Jelastic huolehtii ohjelmistojen asennuksista ja asetuksista. Käyttöjärjestelmä, web-, sovellus- ja tietokantapalvelut asentuvat automaattisesti. Koodia ei tarvitse erikseen muokata Jelasticiin soveltuvaksi, riittää kun lataat sovelluksesi ympäristöön.

Automaattinen skaalaus

SkaalautuvuusJelastic skaalaa suoritintehoa ja muistia kuormituksen mukaan automaattisesti. Määritä ympäristölle ylä- ja alarajat skaalautuvuudelle ja Jelastic hoitaa loput. Maksat vain niistä resursseista, joita oikeasti käytät.

Helppo ympäristön hallita

ElinkaariHallitset ympäristöjäsi web-käyttöliittymästä silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Muutoksesi tapahtuvat reaaliaikaisesti, ilman käyttökatkoja palvelussa. Voit helposti kloonata kehitysympäristöstä testaus- tai tuotantoympäristön.

Jelastic tarjoaa työkalut sovellusten analysointiin ja valvontaan. Saat ajankohtaista, reaaliaikaista tietoa sovelluksen kuormituksesta, muistista ja liikenteestä. Jelastic sisältää sovelluksen versionhallinnan ja pitää kirjaa käyttöönottosi historiasta. Jelastic integroituu suoraan yrityksesi SVN tai Git -versionhallintaan.

Suomalainen hosting ja huolenpitopalvelut

Suomalaista palveluaPalvelu ylläpidetään kotimaisessa, viestintäviraston tärkeysluokan 1 vaatimukset täyttävässä palvelinkeskuksessa.
Huolenpitopalveluilla voidaan valvoa palvelunosia ja ennakoida virhetilanteita. Lue lisää huolenpitopalveluista

Käyttöön hetkessä - ei aloituskustannuksia

Jelastic alkaen 0,01 €/tuntiAloita Jelasticin käyttö rekisteröitymällä palveluun. Käyttäjätili sisältää kahden viikon ilmaisen kokeilujakson. Rekisteröinti ei sido tilaukseen. Lue lisää käyttöönotosta

 

asiakascase: Karhu Helsinki

Kokeile veloituksetta

Ota yhteyttä myynti@planeetta.fi 010 525 1452
Jelastic-platinum-patner Odin-gold-partner