Planeetta Kotisivut Mini Yrityksesi näköiset sivut
Hinta alkaen 10/kk + ALV 24 % Tilaa tästä!

Planeetta Kotisivut palvelu uudistui vuonna 2013.

Vanha asiakkaamme: Haluatko uuden version käyttöösi? Lue lisää.

Kotisivut pienen sivuston tarpeisiin

Planeetta Kotisivut MiniPlaneetta Kotisivut Mini on helppokäyttöinen ja edullinen kotisivupalvelu. Sopii aloittavalle yritykselle sekä pienille sivustoille, joissa ei ole tarvetta laajoille ominaisuuksille.

Sisältää saman kotisivukoneen kuin Planeetta Kotisivut -palvelu, mutta on ominaisuuksiltaan rajatumpi. Vertaile ominaisuuksia.

Helposti

Helppokäyttöinen kotisivukone

Tee, julkaise ja päivitä kotisivut itse helppokäyttöisellä kotisivukoneella. Valitse haluamasi ulkoasu ja muokkaa värejä tarpeen mukaan.

Valitessasi responsiivisen sivupohjan mukautuvat kotisivusi aina tietokoneen, tablet-laitteen ja puhelimen näytölle sopivan kokoisina.

Pienoisohjelmat

Pienoisohjelmilla monipuoliset kotisivut

Lisää kotisivuillesi helposti mm. kuvagalleriat, Facebookin tykkää-napit ja yhteydenottolomakkeet. Pienoisohjelmien avulla teet monipuoliset sivut ilman teknistä osaamista.

Esimerkit

Kuinka laajat kotisivut voin tehdä?

Voit tehdä esimerkiksi kotisivut joissa on viisi sivua sekä pienoisohjelmat valokuvagalleria, yhteydenottolomake ja Facebook-laajennus.

Käytössäsi on 20 krediittiä, joita vastaan voit lisätä sivuja tai käyttää pienoisohjelmia. Pienoisohjelmien vaatimat krediitit näet täältä. Yksittäisen sivun lisääminen vie 2 krediittiä.

Palvelun hinta on edullisimmillaan (3 vuoden kaudella) vain noin 6,50 euroa/kk. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %. Katso hinnasto.

Tilauksen yhteydessä voit tilata myös oman verkkotunnuksen ja sähköpostipalvelut.

Kokeile
Kokeilusivua ei voi tallentaa tai myöhemmin liittää tilattavaan palveluun.

Päivitettävissä laajempaan palveluun

Planeetta Kotisivut Mini -palvelu on päivitettävissä Planeetta Kotisivut -palveluun, jolloin saat laajemmat ominaisuudet rajoituksetta käyttöösi. Vertaile ominaisuuksia.

Päivityksen voit tehdä suoraan kotisivutyökalusta ja se tulee käyttöön heti.

 

Katso Planeetta Kotisivut -esittelyanimaatio

Ota yhteyttä myynti@planeetta.net 010 525 1452
Neobitti Oy:n webhotelli- ja domainliiketoiminta Planeetalle. Tervetuloa uudet asiakkaat!