Planeetta Kotisivut Rakettistartti internetiin!
Hinta alkaen 10/kk + ALV 24 % Tilaa tästä!

Planeetta Kotisivut palvelu uudistui vuonna 2013.

Vanha asiakkaamme: Haluatko uuden version käyttöösi? Lue lisää.

Planeetta Kotisivut ominaisuudet

Planeetta Kotisivut -palvelu sisältää lukuisia helppokäyttöisiä ominaisuuksia, joilla kotisivujen tekeminen on vaivatonta.

VerkkotunnusVerkkotunnus ja nimipalvelut

Kotisivujesi osoitteena toimii oma verkkotunnuksesi. Palvelun hinta sisältää nimipalvelut yhdelle verkkotunnukselle. Verkkotunnus laskutetaan hinnaston mukaisesti. Voit tilata verkkotunnuksen Planeetta Kotisivut -palvelun tilauksen yhteydessä.

SivupohjatKotisivutyökalu ja responsiiviset sivupohjat

Selainpohjaisella kotisivutyökalulla rakennat, julkaiset ja päivität kotisivusi helposti. Valitse sivupohjista yrityksellesi sopiva ulkoasu ja muokkaa halutessasi värejä ja tekstityylejä. Valittavissa myös responsiiviset sivupohjat, jotka mukautuvat erikokoisille näytöille.

PienoisohjelmatPienoisohjelmat

Luo kotisivuillesi toiminnallisuuksia ilman teknistä osaamista. Pienoisohjelmista löydät sivuillesi sopivat ominaisuudet aina kuvagallerioista, sosiaaliseen mediaan ja lomakkeisiin. Tutustu pienoisohjelmiin tästä.

KuvapankkiLaaja kuvapankki

Lukuisista eri kategorioista löydät toimialaasi sopivat kuvituskuvat. Kuvapankki on käytössä Planeetta Kotisivut-palvelussa ilman eri veloitusta. Ei sisälly Mini-versioon.

MobiilikotisivutMobiilikotisivut

Julkaise mobiililaitteille optimoidut kotisivut. Aseta tärkeimmät tiedot helposti saataville, esimerkiksi soita- ja karttapainikkeet. Halutessasi voit tehdä mobiiliversion koko kotisivuistasi. Ei sisälly Mini-versioon.

Facebook-connectorFacebook Connector

Julkaise kotisivutyökalulla sisältöä Facebook-sivuillesi. Ohjaa kävijöitä Facebookista kotisivullesi ja aktivoi tykkääjiä mm. räätälöityjen tarjouksien avulla. Ei sisälly Mini-versioon.

Planeetta SähköpostiSähköpostilaatikot lisäpalveluna

Planeetta Kotisivut tilauksen yhteydessä voit tilata tarvitsemasi määrän sähköpostilaatikoita. Yrityskäyttöön suunnitellun Planeetta Sähköposti -palvelun hinta on alkaen 4 euroa/kk per postilaatikko.

HallintapaneeliHallintapaneeli

Hallintapaneelin kautta siirryt kotisivutyökaluun sekä sivustosi kävijätilastoihin. Hallintapaneeliin kirjaudutaan Omat palvelusi -sivulta. Saat käyttäjätunnuksesi palvelun tilauksen jälkeen.

Planeetta Kotisivut ja Planeetta Kotisivut Mini vertailu

Voit valita kahdesta eri palvelusta: Rajoittamaton Planeetta Kotisivut sekä edullisempi Planeetta Kotisivut Mini, jossa pienoisohjelmia ja sivuja on käytössä enintään 20 kreditin arvosta.

  Planeetta Kotisivut Mini Planeetta Kotisivut
***   Kokeile
Kokeile
Kotisivutyökalu Kyllä Kyllä
Rajattomasti sivuja rajoitettu * Kyllä
Pienoisohjelmat rajoitettu * Kyllä
Kuvapankki - Kyllä
Facebook-connector - Kyllä
Mobiilisivut - Kyllä
Kävijätilastot Kyllä Kyllä
Hallintapaneeli Kyllä Kyllä
Nimipalvelu omalle
verkkotunnukselle
Kyllä Kyllä
Sähköposti Lisäpalveluna Lisäpalveluna
Levytila kotisivuille 1 Gt 1 Gt
Liikennöintisuositus 50 Gt / kk 50 Gt / kk
Hinta ** 10 € / kk 20 € / kk
*) Planeetta Kotisivut Mini -palvelussa pienoisohjelmia ja sivuja on käytössä enintään 20 kreditin arvosta. Pienoisohjelmat "kartta/ajo-ohjeet" ja "upota" eivät ole käytettävissä.
**) Hinta 3 kk laskutuskaudella. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.
***) Kokeilusivua ei voi tallentaa, eikä sillä tehtyjä sivuja voi liittää tilattavaan palveluun.
Ota yhteyttä myynti@planeetta.fi 010 525 1452