FTP-salasanan vaihto webhotellissa

1. Kirjaudu sisään Planeetan hallintapaneeeliin Omat palvelusi -sivuilta ja valitse muokattava palvelu oikeasta yläkulmasta "Subscription"-pudotusvalikosta.

2. Klikkaa kohtaa "Verkkosivuston isännöinnin käyttö"

3. Kirjoita uusi FTP-salasana kahteen kertaan ja paina "OK". Voit myös antaa järjestelmän arpoa uuden salasanan painamalla "Luo"-painiketta. "Näytä" -painike muuttaa salasanan nähtäväksi.

Edellinen   Seuraava
Usein kysytyt kysymykset verkkotunnuksista     Let's Encrypt käyttöönotto