Outlook Connectorin päivittäminen

Mikäli käytätte Planeetta Sähköposti tai Planeetta Yrityswebhotelli -palvelua Microsoft Office Outlook -sovelluksella, siihen asennettu Outlook Connector -lisämoduuli päivittää automaattisesti itsensä versiopäivityksen jälkeen seuraavan kerran kun käytätte Outlookia.

1. Avaa Microsoft Office Outlook -ohjelma

Versiopäivityksen jälkeen Outlook Connector antaa seuraavan ilmoituksen.

Valitse Kyllä. Päivitys edellyttää että tietokoneellanne on vapaata levytilaa vähintään sähköpostilaatikkonne koon verran. Jos levytila loppuu kesken, vapauttakaa levytilaa ja käynnistäkää Outlook uudelleen. Päivitys jatkuu sen jälkeen. Päivitys voi edellyttää myös että tietokoneeseen on kirjauduttu Windowsin käyttäjätunnuksella, jolla on Järjestelmänvalvojan (Administrator) oikeudet.

2. Outlook Connector pävittyy automaattisesti

Outlook Connectorin päivittyminen voi kestää jopa useita kymmeniä minuutteja. Outlookia ei voi käyttää päivityksen aikana ja sen aikana tietokoneenne voi toimia normaalia hitaammin. Odota kärsivällisesti äläkä katkaise tietokoneesta virtaa.

3. Office Outlook käynnistyy automaattisesti päivityksen jälkeen

Päivityksen jälkeen Office Outlook käynnistyy automaattisesti ja on käytössä taas normaalisti.