Poissaoloviestin ja lomavastaajan asettaminen

Tämä ohje koskee vain Planeetta Sähköposti, Planeetta Sähköposti Pro sekä Planeetta Yrityswebhotelli -tuotteita.

Kirjaudu webmailiin osoitteessa www.planeetta.net/omatpalvelut/

1. Klikkaa ylhäältä oikealta sähköpostiosoitettasi/nimeäsi. Valitse valikosta ”Asetukset”
  2. Valitse vasemmasta valikosta ”Poissaoloviesti”
  3. Kirjoita poissaoloviestisi/lomavastaajaviestisi
  4. Tallenna

Tarvittaessa voit myös asettaa tietyn aikavälin milloin poissaoloilmoitusta lähetetään. Mikäli aikaväliä ei aseteta, lähetetään poissaoloilmoitusta kunnes se poistetaan käytöstä.