Verkkotunnuksen DNS-asetukset

Huom! Seuraavat ohjeet ovat vain DNS-tietueiden muuttamista varten. Nimipalvelin muutoksia (NS) ei ole mahdollista suorittaa Planeetan hallintapaneelista. Nimipalvelin muutoksista ota yhteyttä Planeetan asiakaspalveluun.

1. Kirjaudu sisään Planeetan hallintapaneeliin Omat palvelusi -sivulta

2. Valitse oikeasta yläkulmasta palvelu (1), jota haluat muokata. Palvelun etusivulta valitse DNS-asetukset (2).

DNS-asetukset - valitse palvelu

3. Lisätäksesi uuden tietueen, paina "Lisää tietue"-painiketta (3)

DNS-asetukset - lisää tietue

4. Valitse ensimmäisestä Tietuetyyppi-pudotusvalikosta haluttu tietuetyyppi, täytä siihen liittyvät kentät ja paina OK

DNS-asetukset - tietyetyyppi

5. Mikäli haluat muokata olemassa olemassa olevia tietueita, klikkaa halutun tietueen Isäntä-nimeä (4)

DNS-asetukset - isäntänimi

6. Voit vaihtaa koko tietueen tietuetyyppiä tai vaihtaa vain halutun kohdeosoitteen

DNS-asetukset - tietyetyyppi

7. Uusien tai muokattujen tietueiden muutokset tulee vielä vahvistaa etusivun "Päivitä"-painikkeesta

DNS-asetukset - vahvista muutokset

Muutoksilla kestää yleensä vähintään tunnin verran astua voimaan. Mikäli muutokset eivät näy tunnin kuluessa, kokeile selaimesi välimuistin tyhjentämistä.

Edellinen   Seuraava
Sähköpostilaatikon lisäys Yrityswebhotelli / Planeetta...     Sähköpostilaatikon vapaana olevan tilan tarkistaminen