Planeetta Palvelin
Tilaa alkaen 26 €/kk

Huolenpitoa tarpeen mukaan

HuolenpitopalvelutPlaneetta Internet vastaa palveluun sisältyvien verkkoyhteyksien ja fyysisten palvelinlaitteiden toiminnasta vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Oletusarvoisesti asiakkaallamme on täydet pääkäyttäjän oikeudet palvelimilleen ja hän vastaa itse asetusten muutoksista sekä sovellusten ylläpidosta. Asiakas vastaa myös itse palvelimien sovellustason valvonnasta ja vikapäivystyksestä.

Ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelussa Planeetta Internet ottaa vastuun Linux-palvelimen sovellusten ja asetusten ylläpidosta. Pääkäyttäjän oikeudet palvelimelle ovat ainoastaan Planeetta Internetin henkilökunnalla, joka tekee tarvittavat muutokset ja asennustyöt palvelimelle asiakkaan toimeksiannosta.

Planeetta Internet asentaa kriittiseksi katsomansa tietoturvapäivitykset palvelimen sovelluksiin.

Ylläpitopalvelu on saatavilla Linux-palvelimiin.

Saatte Ylläpitopalvelun käyttöönne valitsemalla sen optiona tilauslomakkeessa uutta palvelinta tilatessanne. Ottakaa yhteyttä myyntiimme, kun haluatte palvelun käyttöön olemassa olevalle palvelimellenne.

Ylläpitopalvelun kuukausimaksu

  • 50 euroa/kk/palvelin.

Ylläpitopalvelun työmaksut, minimiveloitus 1 tunti

  • 75 euroa/tunti (arkisin kello 9 - 17)

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.

Huolenpitopalvelu 24/7

Huolenpitopalvelu 24/7:ssa Planeetta Internet ottaa vastuun palvelimenne kokonaisvaltaisesta valvonnasta.

Palvelu kattaa oletusarvoisesti palvelinympäristön, SSH-yhteyksien, sähköpostipalvelimen, web-palvelimen ja tietokantapalvelimen toiminnan varmistamisen. Hälytykset ohjataan Planeetta Internetin vikapäivystäjälle tai haluttaessa asiakkaalle itselleen.

Ongelmatilanteissa Planeetta Internetin päivystäjä aloittaa ympäristön vian selvityksen 30 minuutin vasteajalla.

Asiakkaan yhteyshenkilöillä on mahdollisuus saada yhteys päivystäjään 24/7 mahdollisissa muissa ongelmatilanteissa, kuten kiireellisessä varmuuskopion
palautuksessa.

Valvontaan on mahdollista liittää monimutkaisempia valvontasääntöjä, jotka perustuvat esimerkiksi websivun sisällön tarkkailuun. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt valvontasäännöt voidaan liittää perustason valvontaan projektiluontoisesti.

Huolenpitopalvelu 24/7 on saatavilla Linux- ja Windows-palvelimiin.

Saatte Huolenpitopalvelu 24/7:n käyttöönne valitsemalla sen optiona tilauslomakkeessa uutta palvelinta tilatessanne. Ottakaa yhteyttä myyntiimme, kun haluatte palvelun käyttöön olemassa olevalle palvelimellenne.

Huolenpitopalvelu 24/7 kuukausimaksu

  • 40 euroa/kk/palvelin.

Huolenpitopalvelu 24/7 työmaksut, minimiveloitus 1 tunti

  • Arkisin kello 9 - 17: 75 euroa/tunti
  • Arkisin kello 17 - 24 ja kello 7 - 9: 150 euroa/tunti
  • Arkisin kello 24 - 7 sekä pyhinä ja viikonloppuisin: 225 euroa/tunti.

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24 %.