Pilvipalvelut kaikenkokoisille yrityksille

Pilvipalveluilla vähennät yrityksesi investointeja sekä tarvetta omaan IT-ylläpitoon. Asiantuntija-, ylläpito- ja tukipalvelumme ovat aina käytettävissäsi.
Järeiden pilvipalveluiden lisäksi saat meiltä verkkotunnukset sekä helppokäyttöiset palvelut sähköpostien ja kotisivujen hallintaan.

Oma domain sähköposti ja kotisivut

Omalla verkkotunnuksella erotut

Yrityksen internet-näkyvyys alkaa omasta verkkotunnuksesta ja siihen liitetyistä kotisivuista sekä sähköposteista. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voit ohjata asiakkaita kotisivuillesi, sivusi löytyvät hakukoneista ja yrityksesi sähköpostiosoitteet ovat uskottavat kaupankäyntiin.

Palveluidemme avulla laitat yrityksesi kotisivut ja sähköpostit kuntoon nopeasti ja edullisesti.

Palvelut: Verkkotunnus, Kotisivut, Sähköposti, Verkkokauppa

Hostingin kapasiteetti ja ylläpitopalvelut

Hosting-kapasiteettia ja tukipalvelut

Kotimaisen palvelinkapasiteetin lisäksi saat meiltä tukipalveluita palvelinten valvontaan ja ylläpitoon. Asiakaspalvelussa käyttötuesta vastaavat kokeneet asiantuntijamme.

Palvelinkeskuksemme sijaitsee Suomen internetliikenteen solmukohdassa Helsingin Ilmalassa. Se täyttää Viestintäviraston korkeimman tärkeysluokan 1 vaatimukset.

Hostingpalvelut: Palvelin, Kapasiteetti, Jelastic, Webhotelli

OpsHost

You Dev. We Ops. We Host.

OpsHost hoitaa palvelinten konfiguroinnin, ylläpidon, valvonnan 24/7 ja kaiken muun Ops-puolen pilviriippumattomasti. OpsHost-tiimimme toimii ja kehittää toimintaansa sisäisenä startuppina, jossa isossa roolissa ovat kumppanimme.
Keskity koodaamiseen!

Kuormitustestaus

Verkkopalveluiden kuormitustestaus

Tiedätkö kuinka monesta yhtäaikaisesta käyttäjästä verkkopalvelusi suoriutuu? Kuomitustestaus-palvelumme lähettää sivustollesi käyttäjiä simuloivia oikeita internet-selaimia ja seuraa sivuston suorituskykyä erilaisilla kuormilla. www.kuormitustestaus.fi

Apua palveluiden valintaan

Myyntimme vastaa kaikkiin palveluihin liittyviin kysymyksiin.

 

Jälleenmyy palveluitamme

Onko yritykselläsi asiakkaita, jotka hyötyisivät palveluistamme?

 

Ota yhteyttä:

010 5251 452

Jätä meille soittopyyntö:

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietosuojaselosteemme

 


Puheluiden hinnat (sis. ALV 24 %): Kiinteästä puhelinverkosta 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.