WordPress-kotisivut ja -ylläpito

Olipa kyseessä pieni sisältöpäivitys tai isompi tekninen remontti, saat meiltä apua tai halutessasi koko toteutuksen.

Hienoinkaan kotisivu ei pysy kunnossa ilman säännöllistä ylläpitoa. Voit jättää ylläpidon huoleksemme.

Palvelut: Uudet kotisivut, Kehitys, Ylläpitopalvelu, Kuntotarkastus, Apua kiirelliseen ongelmaan

Omalla verkkotunnuksella erotut

Yrityksen internet-näkyvyys alkaa omasta verkkotunnuksesta ja siihen liitetyistä kotisivuista sekä sähköposteista. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voit ohjata asiakkaita kotisivuillesi, sivusi löytyvät hakukoneista ja yrityksesi sähköpostiosoitteet ovat uskottavat kaupankäyntiin. Palveluidemme avulla laitat yrityksesi kotisivut ja sähköpostit kuntoon edullisesti.

Palvelut: Verkkotunnus, Kotisivut, Sähköposti, Verkkokauppa

Hosting-kapasiteettia ja tukipalvelut

Kotimaisen palvelinkapasiteetin lisäksi saat meiltä tukipalveluita palvelinten valvontaan ja ylläpitoon. Asiakaspalvelussa käyttötuesta vastaavat kokeneet asiantuntijamme.

Viestintäviraston korkeimman tärkeysluokan 1 vaatimukset täyttävä palvelinkeskuksemme sijaitsee Suomen internetliikenteen solmukohdassa Helsingin Ilmalassa.

Hostingpalvelut: Palvelin, Kapasiteetti, Jelastic, Webhotelli

Planeetta Jelastic on nyt Cloudplatform

Cloudplatform on kotimainen PaaS-pilvipalvelu. Sen avulla siirrät sovelluksesi helposti pilveen ilman koodimuutoksia ja turruttavaa API-dokumentaation kahlaamista. Cloudplatformin moottorina toimii palkittu Jelastic-pilvialusta.

Siirry cloudplatform-sivustolle

You Dev. We Ops. We Host.

OpsHost hoitaa palvelinten konfiguroinnin, ylläpidon, valvonnan 24/7 ja kaiken muun Ops-puolen pilviriippumattomasti. OpsHost-tiimimme toimii ja kehittää toimintaansa sisäisenä startuppina, jossa isossa roolissa ovat kumppanimme. Keskity koodaamiseen!

Siirry OpsHost-sivustolle

Verkkopalveluiden kuormitustestaus

Tiedätkö kuinka monesta yhtäaikaisesta käyttäjästä verkkopalvelusi suoriutuu? Kuomitustestaus-palvelumme lähettää sivustollesi käyttäjiä simuloivia oikeita internet-selaimia ja seuraa sivuston suorituskykyä erilaisilla kuormilla.

Siirry Kuormitustestaus.fi-sivustolle