Verkkotunnukset
Hinta alkaen 10 euroa/vuosi ALV 0 % Tilaa tästä!

Verkkotunnuksella erotut

Suomalaista palveluaVerkkotunnus eli domain on yksilöllinen osoitteesi internetissä. Saat meiltä kotimaiset .fi-domainit sekä suosituimmat kansainväliset verkkotunnukset.

Verkkotunnuksen rekisteröinti ja voimassaolo edellyttää, että verkkotunnukseen on liitetty nimipalvelimet (DNS) sisältävä palvelu. Tilauksessa tarjotut palvelut sisältävät vaaditut nimipalvelut.

Domain helposti käyttöön

Palveluillamme valjastat verkkotunnuksen käyttöösi kotisivujen tai sähköpostien osoitteena. Ohjaa domain jo olemassa olevaan osoitteeseen tai perusta kokonaan uudet sähköpostit ja kotisivut. Valitse tarpeitasi vastaavat palvelut suoraan domaintilauksen yhteydessä tai ota palveluita käyttöön myöhemmin.

Ohjaa useampi domain samaan osoitteeseen

Kotisivuillesi voi samanaikaisesti osoittaa useampikin verkkotunnus, joten voit hankkia oman verkkotunnuksen esimerkiksi yrityksesi tuotteelle tai ottaa käyttöön .com-tunnuksen nykyisen .fi-tunnuksen rinnalle. Lisäverkkotunnuksille tarvitset Planeetta Nimipalvelu -palvelun ohjaamaan kävijät haluamaasi osoitteeseen.

Suomalaista palveluaVerkkotunnuksia jo vuodesta 2002

Planeetta Internet noudattaa verkkotunnusten rekisteröinnissä toimialan vakiintuneita käytäntöjä ja hyviä tapoja. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin täydet hallintaoikeudet.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkotunnuksista, niihin liitettävistä palveluista tai et löydä haluamaasi verkkotunnusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Fi-domain uudistuu 2016 Fi-verkkotunnus uudistuu 2016

Fi-verkkotunnuksia koskeva lainsäädäntö uudistuu 5.9.2016. Olemme mukana tulevassa välittäjämallissa ja ylläpidossamme olevat verkkotunnukset toimivat myös uudistuksen jälkeen. Lue tästä tiedotteemme uudistuksesta.

Ota yhteyttä myynti@planeetta.net 010 525 1452
fi-domain välittäjä