WordPress-ylläpito
Ota yhteyttä

Varmistamme WordPress-sivujesi toimivuuden

WordPress on loistava valinta alustaksi kaikein kokoisille sivustoille. Muiden julkaisujärjestelmien tavoin myös WordPress tarvitsee ylläpitoa toimiakseen luotettavasti. Meiltä saat jatkuvaa ylläpitoa, jolla taklaat isoimmat ongelmat jo ennalta. WordPress-ylläpito auttaa myös tilanteissa joissa hoitamaton ja haavoittuva sivusto halutaan takaisin kuntoon ja hallintaan.

Ylläpidämme sivustoja riippumatta niiden aiemmasta päivityshistoriasta. Kattavimman tuen saat sivustollesi, kun ylläpidämme myös sivuston palvelintilaa.

Päivitykset ja tietoturvatarkastukset

Teemme säännöllisesti WordPressin versio-, lisäosapäivitykset sekä tietoturvatarkastukset. Tällä ehkäistään suurin osa tietoturva-aukoista ja isompien ongelmien syntyminen jo ennalta.

Valvonta

Valvomme sivuston toimivuutta ja reagoimme häiriöihin sekä muihin poikkeamiin. Kun sivustossa havaitaan poikkeama, saamme siitä tiedon ja pyrimme korjamaan ongelmat jo ennen kuin ne vaikuttavat laajemmin sivustosi toimintaan.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme sivustosi säännöllisesti ja pystymme palauttamaan sivustosi tarvittaessa varmuuskopiosta hyvinkin nopeasti.

WordPress optimoitu palvelintila

Palvelintila on keskeinen osa, kun optimoidaan sivuston nopeutta ja kuinka isoja kävijämääriä sivusto kestää. Optimoimme palvelintilan sivustosi vaatimusten mukaisesti.

Kotisivujen sisältöpäivitykset

Saat meiltä apua sivuston sisältöjen päivityksiin. Päivitykset voidaan tehdä kertaluontoisena pienkehityksenä tai kehitystunteja voidaan liittää ylläpitosopimukseen kiinteästi haluttu määrä.

Raportointi aina ajantasalla

Ylläpidämme päivityksistä, toimenpiteistä ja poikkeamista raportointia. Tiedät aina mitä ylläpitotoimia sivustollesi on milloinkin tehty.

WordPress-ylläpito alkaen 50 €/kk

Palvelun sisältöön vaikuttavat sivuston laajuus sekä lisäosien ja muiden ominaisuuksien määrä. Kartoitettuamme sivustosi nykytilan, annamme hinta-arvion ylläpitopalvelusta.

 

Siirrä kotisivusi ylläpitoomme