Avoimet työpaikat


TEKNINEN ASIAKASPALVELUHENKILÖ

Etsimme kokoaikaista teknistä asiakaspalveluhenkilöä Helsingin tai Rovaniemen toimipisteeseen. Perehdytys Helsingin toimipisteessä.

Voit olla juuri valmistunut opiskelija tekniseltä alalta tai sinulla voi olla jo laajempaakin alan työkokemusta. Tärkeintä on, että olet kiinnostunut monipuolisesta sekä vastuullisesta tehtävästä nopeasti kasvavassa yrityksessä hosting- ja pilvipalvelualalla. Meille on tärkeää, että olet innokas oppimaan uutta ja ymmärrät asiakkaan näkökulman ja tarpeet työssäsi.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Työnkuvaus ja hakeminen


SYSADMIN

Etsimme tekniseen tiimimme vahvistukseksi Linuxeihin erikoistunutta Sysadminia. Työ tapahtuu alkuvaiheessa Helsingin toimistollamme, mutta myöhemmin myös toimipisteet Joensuussa ja Rovaniemellä voivat tulla kyseeseen työntekijän niin halutessa.

Hakuaika: 22.8.-30.12.2018.

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Työnkuvaus ja hakeminen


WEB DESIGNER & FRONT DEVELOPER (Ch5 Finland)

Etsimme tuotantotiimimme vahvistukseksi tekijää, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa ulkoasuja ja käyttöliittymiä asiakkaiden verkkopalveluissa. Tehtävät vaihtelevat ulkoasujen määrittelystä ja suunnittelusta teemojen toteutukseen sekä verkkopalveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Työ tapahtuu alkuvaiheessa Helsingin toimistollamme, mutta myöhemmin myös toimipisteet Joensuussa ja Rovaniemellä voivat tulla kyseeseen.

Hakuaika: 22.8.-30.12.2018

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Työnkuvaus ja hakeminen


AVOIN HAKEMUS

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli haluat osaksi tiimiämme, koet hallitsevasi tarvittavat taidot ja sinulla on asenne kohdallaan.

 

Jätä avoin hakemus


Planeetta työpaikkana

Planeetassa työskennellään asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen ja myynnin parissa. Jokaisessa roolissa keskiössä on asiakas ja asiakkaan palveluistamme saama hyöty liiketoiminnalleen. Työskentely meillä vaatii uskallusta tarttua haasteisiin, tiimitaitoja, malttia tehdä helpoimmatkin työt huolellisesti sekä kykyä katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta.

Työt teemme pääsääntöisesti toimistolla (Helsinki, Turku, Joensuu tai Rovaniemi), mutta myös etätyöpäiviä on mahdollista tehdä työtehtävien salliessa.

Työympäristömme on nuorekas ja moderni. Tarjoamme hyvät työvälineet, tiimin tuen, asiallisen palkan, työterveydenhuollon, lounasedun sekä hammashuollon työsuhde-etuina.