Avoimet työpaikat


WEB DESIGNER & FRONT DEVELOPER (Ch5 Finland)

Etsimme tuotantotiimimme vahvistukseksi tekijää, jonka tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa ulkoasuja ja käyttöliittymiä asiakkaiden verkkopalveluissa. Tehtävät vaihtelevat ulkoasujen määrittelystä ja suunnittelusta teemojen toteutukseen sekä verkkopalveluiden jatkuvaan kehittämiseen.

Työ tapahtuu alkuvaiheessa Helsingin toimistollamme, mutta myöhemmin myös toimipisteet Joensuussa ja Rovaniemellä voivat tulla kyseeseen.

Hakuaika: 22.8.-30.12.2018

Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

 

Työnkuvaus ja hakeminen


AVOIN HAKEMUS

Voit jättää avoimen hakemuksen, mikäli haluat osaksi tiimiämme, koet hallitsevasi tarvittavat taidot ja sinulla on asenne kohdallaan.

 

Jätä avoin hakemus


Planeetta työpaikkana

Planeetassa työskennellään asiakaspalvelun, teknisen ylläpidon, tuotekehityksen ja myynnin parissa. Jokaisessa roolissa keskiössä on asiakas ja asiakkaan palveluistamme saama hyöty liiketoiminnalleen. Työskentely meillä vaatii uskallusta tarttua haasteisiin, tiimitaitoja, malttia tehdä helpoimmatkin työt huolellisesti sekä kykyä katsoa asioita asiakkaan näkökulmasta.

Työt teemme pääsääntöisesti toimistolla (Helsinki, Turku, Joensuu tai Rovaniemi), mutta myös etätyöpäiviä on mahdollista tehdä työtehtävien salliessa.

Työympäristömme on nuorekas ja moderni. Tarjoamme hyvät työvälineet, tiimin tuen, asiallisen palkan, työterveydenhuollon, lounasedun sekä hammashuollon työsuhde-etuina.