Haku:     Edistynyt haku

Planeetta Jelastic on nyt Cloudplatform

Cloudplatform - Part of Planeetta
 
Planeetta julkaisi vuonna 2012 ensimmäisen kotimaisen Platform-as-a-Service pilvipalvelun yhteistyössä yhdysvaltalaisen Jelastic-startupin kanssa. Tuhannet projektit ovat löytäneet kotinsa palvelusta ja asiakkaamme ovat ottaneet sen omakseen näiden kuuden vuoden aikana.
Cloudplatform ‒ Part of Planeetta
Planeetan laajan palveluvalikoiman keskellä PaaS-palvelustamme viestiminen on ollut ajoittain hankalaa. Siksi julkistimme tänään sille uuden ilmeen ja nimen - Cloudplatform. Palvelu on edelleen Planeetan tuottama ja sen moottorina toimii jatkossakin Jelastic. Sama tuttu asiantuntijoidemme porukka palvelee teitä kuten aiemminkin.
 
Tehoa ja tietoturvaa ‒ tuttuun hintaan
Cloudplatformin lanseerauksen myötä julkaisimme myös uusia ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla heti kaikille asiakkaillamme. Uudet ympäristöt perustetaan nyt automaattisesti tänään avatulle Helsinki (SSD) -regionille, jossa on käytössä muun muassa nopeat SSD-levyt, datan AES-256 salaus ja uusimmat Intel Xeon -suorittimet.
 
10 syytä valita Cloudplatform
10 syytä valita
Cloudplatform

Näin siirryt Helsinki (SSD) regioniin

Pilvipalveluja riittää. Miksi valita juuri Cloudplatform lukuisten eri palvelujen joukosta? Tässä kymmenen syytä.

Siirrä olemassa olevat ympäristösi tehokkaalle Helsinki (SSD) -regionille. Se on helppoa! Kaikki asetukset sekä hinta pysyvät ennallaan.
 
 
Cloudplatform yhteystiedot
Kotisivu ja blogi: www.cloudplatform.fi
Tukisivusto: support.cloudplatform.fi
Sähköposti: support@cloudplatform.fi
Cloudplatform
 
 
 

Edellinen   Seuraava
Asiakaspalvelun poikkeuksellinen palveluaika 24.8.2018 (klo...     Asiakaspalvelu suljettuna perjantaina 8.6.2018