Kotimainen domain ja hosting -palvelu

Suomalaista palveluaPlaneetta tarjoaa verkkotunnus ja webhosting -palveluja kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin. Ylläpidossamme oleviin verkkotunnuksiin liität helposti palveluita valikoimistamme tai muilta palveluntarjoajilta. Vaikka domainiin liitetyt palvelut olisi maailmalla, kannattaa itse domain pitää Suomessa.

Asiakkaamme arvostavat erityisesti asiakaspalveluamme ja toimintavarmuuttamme.

Tarjoamamme hosting-palvelut sisältävät sekä raakaa IaaS-palvelinkapasiteettia että joustavia PaaS-sovellusalustoja. Palvelumme on saatavilla myös täysin ylläpidettynä, jolloin otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta.

Kotimainen palvelinkeskus ja suomalainen henkilökunta takaavat datallesi Suomen lakien ja EU:n tietosuojasäännösten mukaisen käsittelyn.

Planeetan asiakaspalvelun, myynnin ja laskutuksen yhteystiedot

Facebook Twitter
Seuraa meitä: Facebook & Twitter


Planeetta Internet Oy

Planeetta Internet Oy on vuonna 2002 perustettu verkkopalveluiden ylläpidon asiantuntijayritys. Ylläpidämme ja valvomme yli 15 000 suomalaisen yritysasiakkaan verkkopalveluja niin omissa konesaleissamme kuin julkisessa pilvessä. Teemme töitä vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri, jotta asiakkaidemme liiketoiminta internetissä pysyisi käynnissä.

Palveluitamme:

Planeetta, Neutech, Webhotellit.com, Woima, Foral, SiteFactory, Ch5 Finland, Kotisivupojat, KuituCRM, Kuormitustestaus, Cloudplatform ja OpsHost

Palveluiden parissa työskentelee yli 40 asiantuntijaa Helsingissä, Joensuussa ja Rovaniemellä. Vuonna 2017 palveluidemme liikevaihto oli 5 MEUR.

Y-tunnus: 1753494-9

Planeetta Internet Oy:n yhteystiedot

LinkedIn
Planeetta Internet LinkedIn:ssä

Asiakkaitamme
Management Events Karhu Helsinki Varusteleka
Yhteistyössä
Jelastic - Platinum Partner Odin - Gold Partner Spam Experts Kerio - Preferred Partner