Planeetta Verkkokauppa

Planeetta Internet yritysesittely

Suomalaista palveluaPlaneetta Internet on yksi Suomen johtavista verkkotunnus- ja hosting-palvelujen tarjoajista. Vuonna 2002 perustetun yrityksen palveluksessa työskentelee yli 20 pilvipalvelujen ammattilaista. Vakavaraisen ja tasaisesti kasvavan yhtiömme liikevaihto oli 2,6 miljoonaa euroa vuonna 2016.

Yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoamme käyttövalmiita SaaS-palveluja. Ylläpidossamme on yli 30 000 verkkotunnusta ja vastaamme tuhansien suomalaisten yritysten kotisivujen ja sähköpostin toimivuudesta. Asiakkaamme arvostavat erityisesti ystävällistä ja asiantuntevaa asiakaspalveluamme.

Sovelluskehittäjille ja IT-osastoille tarjoamamme hosting-palvelut sisältävät sekä raakaa IaaS-palvelinkapasiteettia että joustavia PaaS-sovellusalustoja. Palvelumme on saatavilla myös täysin ylläpidettynä, jolloin me otamme kokonaisvastuun asiakkaan sovellusten toiminnasta.

Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomen internetliikenteen solmukohdassa Helsingin Ilmalassa. Kotimainen palvelinkeskus ja suomalainen henkilökunta takaavat datallesi Suomen lakien ja EU:n tietosuojasäännösten mukaisen käsittelyn.

Asiakkaitamme
Management Events Karhu Helsinki Varusteleka
Yhteistyössä
Jelastic - Platinum Partner Odin - Gold Partner Spam Experts Kerio - Preferred Partner