Planeetta Sähköposti päivittyy 7.11.2015

Planeetta Sähköposti, Planeetta Sähköposti Pro ja Planeetta Postipalvelin päivittyvät tuoreempaan ohjelmistoversioon lauantaina 7.11.2015 kello 22.00-01.00 välisenä aikana. Päivitys aiheuttaa lyhyitä katkoksia palveluun, mutta sen aikana postilaatikoihin lähetetyt viestit saapuvat perille pienellä viiveellä kun katkos on ohi.

Uuden ohjelmistoversion myötä muun muassa tuettavat käyttöjärjestelmät ja sähköpostiohjelmistot päivittyvät.

Outlook Connector

• Microsoft Office 2016 (Windows ja Mac)

Planeetta Sähköposti Webmail

• Safari 8.1 ja 9 selaimet
  • Windows 10 Edge

Käyttöjärjestelmätuki

• Windows 10
  • Mac OS X 10.11 El Capitan
  • Apple iOS 9

Exchange ActiveSync protokolla päivittyy versioon 14.1, joka takaa entistä paremman yhteensopivuuden mobiili- ja tablet-laitteiden kanssa. Uuden version myötä Outlook Connectorin voi korvata halutessaan Exchange Active Syncillä, jos käytössä on Outlook 2013 ja Outlook 2016.

Mikäli käytössäsi on Planeetta Sähköpostin vanha webmail-näkymä. Tutustu uuden näkymän tuomiin omaisuuksiin ja mahdollisuuksiin klikkaamalla tästä.

Liittyvät artikkelit
document Webmailin ulkoasun mukauttaminen

Edellinen   Seuraava
Joulun ja uuden vuoden asiakaspalvelun aukioloajat     Osallistu Parhaat Synttärit Ikinä -kampanjaan